Братя Дамянови – учат ни, вдъхновяват ни!

Братя Дамянови – учат ни на “човешки фактор”, вдъхновяват ни към значимостта на семейството, очароват ни с емоции!

Фондация “Елена Благородна – човечността е непреходна” подкрепи с образователни и креативни изненади Йордан Дамянов и Божидар Дамянов с мотивация към човешкия фактор при среда на уважение и взаимодействие, и при покритие на обект “Книжно богатство”.
Момчетата са отличителни с чувството си към света, към училище, с доброта към околните, с уважение и благодушно настроение към средата. Майка им, Петя Дамянова, отдадена на тяхното пълностойно развитие, е абсолютно безценна с отдаването на цялята си обич във възпитателния и изграждащ ги процес.
Снимките на Йордан и Божидар са повече от красоречиви за всичко написано тук, а видеообръщението на Божидар е завладяващо и можем да кажем “Успяхме!” – обменяме човешки взаимоотношения, мотивация към тях и ценим всеки жест на уважение!

Божидар, благодарим ти, видеото ти е въздействащо, примерно и толкова истинско! Ти вдъхновяваш и другите към този етичен и човешки път! Поздравления!

Йордан Дамянов, Божидар Дамянов, гордеем се с вас, пожелаваме ви здрави, щастливи и енергични дни, и винаги така да ни показвате какво е чистата обич брат към брата!

ГАЛЕРИЯБратя Дамянови - учат ни, вдъхновяват ни!