Детски конкурс “МОЕТО ЛЮБИМО ХОБИ”

Детска занималня ЗАРА Кид’с Скул https://www.facebook.com/zarakidsschool представя на Вашето внимание Детски конкурс “МОЕТО ЛЮБИМО ХОБИ”

Мили родители,

с наближаването на пролетта обявяваме следващия ни конкурс за всички малки любители на спорта, музиката, науките, изобразителното изкуство и др.
Всички знаем колко талантливи са децата в различни сфери и затова е добре още от малки да имат възможността да се докоснат до колкото се може повече дейности, за да открият своята любима. Почти всяко дете посещава уроци по определена дисциплина (плуване, карате, футбол, изучаване на чужд език, гимнастика, баскетбол, тенис, танци, свирене на музикален инструмент и др.) или упражнява любимата дейност през свободното си време или на почивка (четене, рисуване, каране на колело/тротинетка/ски, сглобяване на LEGO и др.).
Нашата идея е да покажем колко различни и интересни занимания има за деца извън света на дигиталните устройства, които заемат все по-голяма част от тяхното ежедневие.

КАК ДА УЧАСТВАТЕ?

– Изпратете ни снимка на Вашето дете и неговото любимо хоби, кратко описание и възраст чрез съобщение до нашата страница или на email: [email protected];
– Ако детето има повече от 1 любимо занимание, ще обединим снимките в една;
– Харесайте страницата ни;
– Споделете събитието ни с приятели.

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ:

1. Конкурсът е за деца на възраст между 5 и 10 години;
2. КРАЕН СРОК за изпращане на снимки: 23.04.2021г.;
3. На 25.04.2021г. ще публикуваме СНИМКИТЕ на участниците;
4. Снимките, събрали най-много харесвания, ще донесат на своите притежатели големите ни награди – безплатен курс по английски език за деца, участие в работилничка за деца, урок по пиано /китара, безплатна тренировка по спортна дисциплина и много други/;
5. Всеки родител има право да сподели снимката за повече харесвания, след като бъде публикувана на страницата ни;
6. Край на гласуването до 00:00ч. на 30.04.2021г.;
7. Печелившите ще бъдат обявени на 01.05.2021г.

Оставаме на разположение при
допълнителни въпроси! https://www.facebook.com/events/3931181333569865/