“Книжно богатство” за Детска градина по изкуствата Хасково

“Книжно богатство” за Детска градина по изкуствата Хасково

Фондация “Елена Благородна – човечността е непреходна” подкрепи с шест тома книги Детска градина по изкуствата Хасково, при покритие на обект “Книжно богатство”.

Четенето е богатство, което разширява общата култура и житейския кръгозор. Четенето е среща с различни култури и герои. Четенето е грамотност, познание и развитие!
Литературата е съществена част от живота, а грамотността е в основата на развитието на младите хора. Даренията на книги и учебни материали подкрепя и развива дейността на деца и младежи, образователната им и творческа насоченост, както и способността им за усъвършенстване в българския език.

Фондация “Елена Благородна – човечността е непреходна” се гордее с всеки активен човек, който развива себе си и подпомага развитието на околните, така че да развива и средата, в която живеем, чрез чисти взаимоотношения, пример и уважение.

Фондация “Елена Благородна – човечността е непреходна” приема и подкрепя действия с честност и почтеност, интегрирайки високи етични стандарти, за създаване на приобщаващ и развиващ се обществен колектив.

Гордеем се, че Детска градина по изкуствата Хасково е част от списание CODIFY Хасково 2023, като така остава неизменна част от големия CODIFY колектив, чрез примера си към добродетел и работа чрез ценностна система! Директор Татяна Илиева, благодаря Ви, че Вие и Вашият екип развивате в децата дух, изкуство и култура за обществено възпитание!

Списание CODIFY можете да четете онлайн тук https://elenanobleschooling.org/codify, а комплиментите книжна версия Ви очакват тук https://elenanoble.org/комплименти/#book.