Лятна занималня 2021 от ЗАРА Кид’с Скул

Детска занималня ЗАРА Кид’с Скул предоставя страхотна възможност за летния период на Вашите деца със специалното събитие Лятна занималня 2021!

Лятната ваканция е времето, когато децата, освен с игри, е повече от препоръчително да бъдат ангажирани с полезни занимания, да преговорят изученото в училище и да се упражняват допълнително върху всичко пропуснато през учебната година. Четене на книжки, образователни и развлекателни игри навън и на закрито, допълнителни екскурзии до интересни места, работилнички за ръчно изработени изделия и още други занимания.
Ние Ви предлагаме целодневна занималня за деца от 1. до 4. клас от понеделник до петък с възможност за взимане/водене от/до дома.

Нашите предимства са във Ваша полза:
– централна градска локация;
– занимания в малка група деца ( до 8 );
– индивидуален подход;
– спазване на всички противоепидемични мерки (редовно миене на ръце и проветряване на учебната база, ползване на прибори за еднократна употреба, носене на чисти обувки в помещението ни, ежедневно почистване на всички повърхности).

Цена : 15 лв/ден с включена храна ( предястие, основно, десерт).

Запазете място за Вашето дете на тел. 0895 10 37 86 или със съобщение до страницата на ЗАРА Кид’с Скул https://www.facebook.com/zarakidsschool