Мотивационната идейна визия е пред Вас

Мотивационната идейна визия е пред Вас в списание CODIFY Мотивация за развитие: Когато мотивацията е знание! 2024

Станислава-Владимира Станкова (председател Фондация “Елена Благородна – човечността е непреходна”, творчески и технически ръководител списание CODIFY):

Мотивационната идейна визия е пред Вас, ежедневно, в настройката Ви към света, да бъдете активни и пълноценни хора.

Младите хора не трябва да търсят удобното, да лежат на това, че са млади, а трябва да знаят, че времето е за тях, да проявяват характер и решителност, да пробиват смело процесите, за да покажат знания и умения, чрез които да ги довеждат до ново и по-добро състояние.
Ефективност не се достига чрез повърхностна мисъл. Резултатността е изкуството да проектираш детайла с проницателност и острота.
В противен случай младите ще пропускат фазите си за градеж, и от младостта директно ще се сливат с масата на застоялостта.

Търсете, млади хора, съвършенство не защото със сигурност ще го постигнете, а защото така ще достигнете до максималния си капацитет, който ще бъде от полза и за Вас, и за хората. Обединявайте се смело винаги, когато намирате общ поглед върху значимия обществен ред.

Списание CODIFY можете да четете онлайн тук https://elenanobleschooling.org/codify, а комплиментите книжна версия Ви очакват тук https://elenanoble.org/комплименти/#book.