Начин на мислене

Начин на мислене – CODIFY Мотивация за развитие: Когато мотивацията е знание! 2024

Станислава-Владимира Станкова (председател Фондация “Елена Благородна – човечността е непреходна”, творчески и технически ръководител списание CODIFY):
И нищо не е в случване без професионализъм, в смисъла на онази прецизност като застъпване на принципи и нравственост на съществуване със силен характер, познания и труд. Ала и с добро сърце, и с необятна душевност. Каквото и да говорим, а е важно и как го изричаме, е забележително какво чувстваме, че с тези усещания, разбирания и емоции обсипваме и всяко действие. Обичайте да общувате с хората, защото в крайна сметка всичко опира до това какъв човек си. И винаги трябва да се дава шанс, отношение, да се прави жест към човека, защото тогава най-ясно разбираме кой какъв е. В този смисъл изграждането ни на чувство за естетика и доблест започва първо от одухотвореността ни, така също през отношението ни към хората и околната среда. Гледайте, мечтайте и проправяйте път до върха, защото така не само развивате себе си, но изграждате и вяра, и подкрепа за други. И не забравяйте, че откриването на нови знания е хоризонт за пълноценност.

Списание CODIFY можете да четете онлайн тук https://elenanobleschooling.org/codify, а комплиментите книжна версия Ви очакват тук https://elenanoble.org/комплименти/#book.