Прогресът в ход – Георги Гелов

Георги Гелов учи в ОУ “Христо Смирненски”, град Хасково. Обичащ математиката и историята, активен в спортната сфера, отличен в образователното си развитие, Георги Гелов влиза в колектива на списание CODIFY като съидейник на фундаменталната цел на списанието за съхранение на националната идентичност чрез грамотната употреба на българския език.

Подходът към света, мисълта на новото време – ГЕОРГИ ГЕЛОВ

Образованието, ученето в училище, виждам като нещо нормално, в което трябва да се развивам, но да бъда и дисциплиниран. Мотивиран съм да се движа по този път, защото стремежът към знания е моят стимул всеки ден да бъда много добър ученик. Невинаги в ученето нещата се случват, както ни се иска, но това е част от обучението и трябва да го приемаме.
Целите ми в образованието са свързани с това какво бих искал да постигна, свързани са с професията, която мечтая да придобия – да бъда спортен травматолог, защото обичам спорта и желая да помагам на контузени деца и спортисти.
Да извършвам диагностика и лечение на спортния травматизъм на опорно- двигателния апарат, както и да подкрепям младите хора в детския и масовия спорт, но и тези с високото спортно майсторство.

Желая да съм такъв професионалист, че хората да ми се доверяват, да знаят, че са в сигурни ръце, и ще продължат спортната си активност по най-добрия възможен начин.
За да се случат тези неща в образованието, трябва да сме постоянни, активни и дисциплинирани, както във всяко друго нещо, защото само така се случва пътят на развитие, да имаш знания и умения.
Да си спортист и да си активен е мото, което ме движи и към дейностите всеки ден, защото спортът е ред и дисциплина, а те ни помагат във всичко, което правим.

Образованието е свобода на личността, а семейството е смисъл и среда, където тази личност се възпитава, пораства и се изгражда като пълноценен човек!
Хората трябва да общуват, но да бъдат възпитани, културни и любезни един към друг, за да изграждаме нормална общност.

Списание CODIFY можете да четете онлайн тук https://elenanobleschooling.org/codify, а комплиментите книжна версия Ви очакват тук https://elenanoble.org/комплименти/#book.