Славея Драганова в CODIFY 2022

Славея Драганова става част от колектива на списание CODIFY 2022.
Участието й в CODIFY ще Ви запознае с визията й за лидерството и мотивацията по трасето на поставените образователни и кариерни цели.
Славея е представител на ГПЧЕ “Асен Златаров” в град Хасково, и благодарение на гимназията се свързва с интернационалността и глобалния мироглед. След това завършва бакалавърска степен “Бизнес информационни технологии” при ФМИ ПУ “Паисий Хилендарски”. Обича Пловдив и продължава и своя образователен процес с магистърска степен “Киберсигурност”.
Освен зададената значимост на образованието и грамотността, каквато е и фундаменталната цел на списание CODIFY за съхранение на националната идентичност чрез грамотната употреба на българския език, Славея следва пътя си последователно, с богат профил не само в образованието, но и в спорта.
За образователните възгледи, светосхващането и Миша, която Славея спасява и осиновява, можете да четете в новия брой на списание CODIFY на 1 декември 2022, от Славея Драганова.

Фондация “Елена Благородна – човечността е непреходна” подкрепи Славея Драганова.

Не пропускайте списание CODIFY тук https://elenanobleschooling.org/codify-брой-2021/, а комплиментите Ви очакват тук https://elenanoble.org/комплименти/#book.

ГАЛЕРИЯСлавея Драганова в CODIFY 2022