CODIFY разказва за PROFUTUROSPORTS

Новият брой на списание CODIFY отново разказва за PROFUTUROSPORTS – 16 години успех

PROFUTUROSPORTS е агенция, основана през 2006 г. Досега повече от 4000 студенти и ученици от повече от 60 държави са участвали в PFS програмите, които са свързани със спортни и академични стипендии в гимназии, подготвителни академии, колежи и университети в САЩ, Канада, Европа и Азия.

PROFUTUROSPORTS си сътрудничи с хиляди гимназии, спортни академии, колежи и университети по целия свят. Образователните и спортни институции, с които работи PFS, са в САЩ, Канада, Европа и Азия.

“Благодарение на огромния ни опит и контакти, които имаме, нашата мисия е да осигурим възможно най-добрата стипендия на нашите клиенти според техните качества. Това, което ни отличава от останалите, е фактът, че работим с клиенти на различни нива – както спортни, така и академични. Възрастовата група на нашите клиенти може да бъде между 10 и 24 годиини. Процесът включва уводно интервю и обяснение за процеса на клиентите, оценка на качествата и възможностите за сътрудничество, промотиране, представяне на оферти, процедура за прием.”PROFUTUROSPORTS

Не пропускайте списание CODIFY с още информация за PFS тук https://elenanobleschooling.org/codify-брой-2021/, а комплиментите Ви очакват тук https://elenanoble.org/комплименти/#book.