CODIFY sport Хасково 2024 – Знаменито издание: д-р Георги Гелов (Специален гост)

🗓️Списание CODIFY sport Хасково, специално за Деня на Хасково на 8 септември 2024!

д-р Георги Гелов /специален гост на броя/ – изпълнителен директор “МБАЛ Хасково” – модернизирането на болницата, професионалната визия за спорта, послания със смисъл към младите хора.

И тъй като спортът е култура на развитото общество, в изданието обръщаме внимание на трите вида спорт в град Хасково – тенис, футбол и баскетбол – като Ви срещаме с историческите достижения на част от хасковския спортен елит. Разбира се, подготвили сме Ви специален гост на броя, интервюта, рубрики и послания със смисъл към всички граждани и гости на града.

Неизменно обаче, в подкрепа на таланта, обединяваме и интегрираме младежкия потенциал като хранителност на хасковското бъдеще.

Не само аплодираме достиженията като културна, спортна и обществена стойност на обществения живот, но отбелязваме значимостта на хората за град Хасково и значимостта на град Хасково за хората.

Подкрепяме културните ценности за физическа активност, професионален спорт, образование и грамотност, защото едно развитие е протегната ръка от успелите към даровитостта – от поколение на поколение.

#ХасковоМоже #ХасковоВсърцето

Списание CODIFY можете да четете онлайн тук https://elenanobleschooling.org/codify